Wanneer je de deur uitstapt sta je bijna midden in het schitterende natuur- en recreatie gebied De Bernisse waar uitgebreid gewandeld en gefietst kan worden.

 

Ook liggen de leuke stadjes Brielle en Hellevoetsluis om de hoek. Brielle met zijn schitterende oude centrum en leuke restaurantjes en terrasjes  en Hellevoetsluis met zijn mooie vesting en droogdok.

Op 20 auto minuten afstand sta je op de stranden van Rockanje en Oostvoorne waar je heerlijk kunt relaxen aan het strand of op een terras. Natuurlijk behoort  schitterende wandeling door de duinen ook tot de mogelijkheden.

Even de dam over en je bent op Goeree waar een bezoek aan de  zeehonden opvang ‘A Seal’ en het restaurant Zoet of Zout niet mag ontbreken. www.zoetofzout.nl

 

Als je een dagje Rotterdam wilt doen, is dat ook mogelijk, de metro is op 10 minuten afstand en in 30 minuten sta je in het centrum van Rotterdam.  

Ahoy met zijn grote evenementen is uitstekend te bereiken met het OV en wie wil er niet de architectuur van het nieuwe Rotterdam met eigen ogen zien.

De Rotterdamse haven is met een rondvaart geweldig om mee te maken.